Finlands största industriisolerings- och byggnadsställningskoncern

Vi betjänar lokalt, men med en stor koncerns kunnande. Med digitala lösningar erbjuder vi våra kunder en aktuell lägesbild av byggplatsen. En kontinuerlig uppföljning säkerställer en effektiv verksamhet, om håller och ett säkert arbete. Vi skräddarsyr avtalen flexibelt efter kundens behov. Vår storlek och våra digitala system gör att vi snabbt kan agera och hjälpa där kunden behöver det som mest.

Ett service- och entreprenörsbolag, som erbjuder isolerings- och byggnadsställningstjänster för industrin på såväl den inhemska som utländska marknaden.

Huvudkontor i Vanda och filialer i Borgå, Nådendal, Tammerfors samt Kouvola. Bekanta dig noggrannare med tjänste- och entreprenadföretaget Arme genom att klicka till företagets webbplats på knappen nedan.

Ett service- och entreprenörsbolag, som erbjuder isolerings- och byggnadsställningstjänster för industrin samt byggnadsställnings- och väderskyddstjänster för byggindustrin på såväl den inhemska som utländska marknaden.

Huvudkontor i Uleåborg och filialer i Keminmaa, Borgå, Tammerfors samt Villmanstrand. Du kan bekanta dig noggrannare med Kymsol genom att klicka på länken nedan.

Ett service- och entreprenörsbolag, vars viktigaste kompetens är isolerings- och ställningsunderhålls- och projekttjänster för fabriker samt genomförande av krävande underhållsdriftstopp inom industrin.

Huvudkontor i Villmanstrand och filialer i Kuusankoski, Siilinjärvi samt Varkaus, huvudsakligt verksamhetsområde sydöstra och östra Finland. Bekanta dig noggrannare med Saimaan Eristys genom att klicka på länken nedan.

Ett service- och entreprenörsbolag, vars viktigaste kompetens är isolerings- och ställningsunderhålls- och projekttjänster för fabriker samt genomförande av krävande underhållsdriftstopp inom industrin.

Huvudkontor i Kaustby och filialer i Jakobstad, Karleby samt Kajanaland, det huvudsakliga verksamhetsområdet i Finland är västra Finland och Kajanaland I Sverige kontor i Piteå, Skellefteå samt Umeå.

 Lavian Eristys är ett serviceföretag vars främsta kompetens ligger i att tillhandahålla kompletta lösningar för industriell isolering, från design till installation, professionellt utförda byggnadsställningsarbeten samt kartläggning och rivning av asbest och andra skadliga ämnen.

Huvudkontoret och prefabriceringen ligger i Satakunta, i Lavia i Björneborg. Lavian Eristys huvudsakliga verksamhetsområde är västra Finland.

 

Saimaan Työpalvelu är en tillförlitlig och snabb arbetsförmedlare i Villmanstrand. Vi erbjuder arbeten inom industri- och byggnadsbranscherna runtom i Finland. Vår uppgift är att hitta de rätta personerna för rätt sorts arbetsuppgifter via rekrytering eller personalhyrning.

Huvudkontoret är beläget i Villmanstrand. Personalhyrningstjänster finns att tillgå i hela Finland.

Arme Oy

Uutistie 3 C, 01770 Vantaa, Suomi

Arme Oy

Uutistie 3 C, 01770 Vantaa, Suomi

Kymsol Oy

Konetie 20, 90620 Oulu, Suomi

Pept Oy Ab

Putkitie 4, 69600 Kaustinen, Suomi

Saimaan Eristys Oy & Saimaan Työpalvelu Oy

Saimaan Eristys Oy: Eteläkatu 16, 53500 Lappeenranta, Suomi
Saimaan Työpalvelu Oy: Eteläkatu 1 (Family Center), 53500 Lappeenranta, Suomi

Lavian Eristys Oy

Tuunajärventie 1212, 38650 Yli-Putto