Saimaa Group lyhyesti

Saimaa Group on Suomen suurin teollisuuseristys- ja telinepalveluiden tuottaja.

Tietoa Saimaa Groupista

Kokemuksemme ja resurssiemme ansiosta voimme vastata asiakkaidemme vaativiin ja yllättäviin tilanteisiin. Räätälöidyt palvelukokonaisuudet varmistamme joustavin sopimuksin. Digitaalisilla työmaahallinnan järjestelmillä voimme avata asiakkaillemme reaaliaikaista tilannekuvaa työmaalta.

Saimaa Group koostuu viidestä tytäryhtiöstä, joissa toimii yhteensä lähes 600 alan ammattilaista. Kumppaniverkostomme myötä koko asennuskapasiteettimme on 1100 henkilöä. Konsernin eristys- ja telinepalveluita toteuttavat yhtiöt ovat Arme Oy, Kymsol Oy, PEPT Oy ja Saimaan Eristys Oy. Lisäksi konserniin kuuluu Saimaan Työpalvelu Oy, joka välittää teollisuus- rakennus- ja konsultointialan ammattitaitoista henkilöstöä kotimaassa.

Suomessa toimipisteverkostomme 15 paikkakunnalla ulottuu Vantaalta Keminmaalle. Kattava palveluverkostomme on siten asiakkaidemme käytettävissä valtakunnallisesti. Ruotsissa toimipisteemme sijaitsevat Piteåssa, Skellefteåssa ja Uumajassa, joista palvelemme asiakkaitamme kautta maan. Projektitoimintamme on maailmanlaajuista. Toimimme asiakkaidemme kumppanina vaativissa hankkeissa monenlaisissa toimintaolosuhteissa.

Tarjoamme teollisuuden eristys- ja telinepalveluja kaikille merkittäville teollisuusaloille. Tästä kerromme lisää palvelut-osiossamme sekä Armen, Kymsolin, PEPTin, Saimaan Eristyksen sekä Saimaan Työpalvelun sivuilla.

Toimipisteet: Suomessa ja Ruotsissa, minkä lisäksi toteutamme asiakasprojekteja eri maissa ympäri maailmaa.

Asiakaslupauksemme

Paikallinen palvelu, suuren yhtiön voimavarat.
Monipuolinen kokemuksemme erilaisista kohteista ja kattava palveluverkostomme mahdollistavat, että voimme reagoida nopeasti asiakkaan vaativiin ja äkillisiin tarpeisiin. 1100 ammattilaista ja 1,5 miljoonaa telineosaa tarjoavat joustavat voimavarat.

Turvallista tekemistä aikatauluissa.
Digitaaliset ratkaisut avaavat asiakkaalle reaaliaikaisen tilannekuvan työmaalta. Ne lisäävät turvallisuutta ja varmistavat aikataulujen pitämisen.

Avainluvut

Henkilöstö keskimäärin 2021

Liikevaihto vuonna 2021 (MEUR )

Henkilöstö keskimäärin

Liikevaihto 2016-2021 (MEUR)

Saimaa Groupin historia

Tutustu konsernin historiaan klikkaamalla alla olevaa painiketta!

Keijo Pylkkänen

Toimitusjohtaja,
Saimaa Group Oy

Toimitusjohtajan tervehdys

Arvoisa asiakkaamme, hyvä kumppanimme,

Jokaiselta toimialalta nousee aina jossain vaiheessa oma uudistajansa, joka muuttaa alan totuttuja käytäntöjä. Me haluamme olla teollisuuden eristys- ja telineliiketoiminnan uudistajia.

Olemme luoneet alalle Suomen suurimman yhtiön. Koko itsessään ei ole suurin uudistus, mutta se mahdollistaa laajan kokemuksen, kehitysvoiman sekä resurssit tehdä muutoksia.

Asiakkaidemme näkökulmasta merkittävin kehitysaskel tapahtuu digitalisissa palveluissa. Digitaaliset työmaahallinnan ratkaisumme tuovat asiakkaillemme näkyvyyttä työmaan vaiheisiin sekä tehostavat toimintaa täysin uudella tavalla. Ja digitaalinen matkamme jatkuu tästä eteenpäinkin.

lue lisää..

Tarjoamme asiakkaillemme myös ainutlaatuista joustavuutta. Räätälöimme sopimukset asiakaskohtaisesti niin, että ne varmistavat parhaan mahdollisen toiminnan kaikkien osapuolten näkökulmasta.

Myös toimintamme laajuus ja kokomme tuovat asiakkaalle joustavuutta erilaisten tilanteiden edessä. Nyt vuonna 2022 meillä on konsernissa yhteensä noin 600 työntekijää, minkä lisäksi verkostomme ansiosta koko asennuskapasiteettimme on 1100 henkilöä. Investoimme koko ajan kapasiteettimme kasvuun, ja tällä hetkellä kalustomme on noin 1,5 miljoonaa telineosaa.

Alihankintaverkostomme avulla pystymme kasvattamaan työmaahenkilöstöämme yli tuhanteen työntekijään. Sekä ihmiset että telineet kiertävät konsernin sisällä tarvittaessa sinne, missä asiakkaat niitä eniten tarvitsevat.

Uudistumisessa tärkeitä ovat isojen harppausten ohella myös pienet kehitysaskeleet. Niitä teemme jatkuvasti ottamalla käyttöön kuuden tytäryrityksemme parhaita käytäntöjä konsernin laajuisesti. Tämä näkyy muun muassa turvallisuuden kehittämisessä. Työvaltaisena yrityksenä teemme vuosittain kolme tuhatta turvallisuushavaintoa, joiden perusteella analysoimme ja kehitämme toimintatapojamme. Digitaaliset työkalut ovat tässäkin tärkeä tuki.

Pitkäjänteinen kehitystyö on tuonut myös tuloksia lukuisien palkintojen ja tunnustusten muodossa asiakasyrityksiltämme. Yhtenä viimeisimmistä tunnustuksista turvallisuustyöstämme on palvelutoimittajille suunnatun turvallisuuskilpailun voitto kolmena vuonna.

Kesällä 2021 teimme tärkeän loikan asiakaspalvelussamme ostamalla konserniin PEPT Oy Ab:n. Nyt voimme palvella pohjoismaisia asiakkaita paikallisesti myös Ruotsissa, jossa PEPTillä on toimintaa kolmella paikkakunnalla. Saimaa Group haluaa olla mahdollisuuksien talo myös henkilöstölle. Alansa ykkönen luo turvallisuutta ja tarjoaa entistä monipuolisempia urapolkuja kunkin osaamisen ja halujen mukaan. Uudistuminen luo hyvinvointia sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme. Sellainen yritys on käsityksemme mukaan vahvoilla yhä kovenevassa kilpailussa.

Hallitus

Mikko Vasko

Hallituksen puheenjohtaja

Keijo Pylkkänen

Hallituksen jäsen

Ville Sailas

Hallituksen jäsen

Johto

Keijo Pylkkänen

Toimitusjohtaja,
Saimaa Group Oy

Juha Jokela

Toimitusjohtaja,
Arme Oy ja Kymsol Oy

Saku Puhakainen

Toimitusjohtaja
Saimaan Työpalvelu Oy

Jari Enlund

Liiketoimintajohtaja
PEPT Oy

Hannu Myllymäki

Liiketoimintajohtaja
Saimaan Eristys Oy