Tätä tarjoamme

Saimaa Group toteuttaa tytäryhtiöidensä kautta teollisuuden eristys- ja telinepalveluja sekä välittää ammattitaitoista henkilöstöä teollisuus- rakennus- ja konsultointialalle.

Tytäryhtiöidemme tarjoamat palvelut

Teollisuuseristystä teemme kaikille merkittävillä teollisuudenaloilla. Voimme tarjota eristyspalvelun aina suunnittelusta toteutukseen asti. Lisäksi teemme tutkimuksia esimerkiksi lämpövuotojen löytämiseksi.

Telinepalveluja tarjoamme kaikille teollisuudenaloille sekä rakentamiseen. Tarjoamme myös sääsuojauksen rakennusprojekteihin. Telinepalveluihin kuuluu myös suunnittelua sekä turvallisuuskoulutusta.

Henkilöstöpalvelumme tarjoaa sekä henkilöstövuokrausta että rekrytointipalveluita.

Arme toteuttaa vaativia lämpö-, kylmä-, ääni- ja paloeristyksiä sekä telinepalveluita kaikille teollisuudenaloille. Keskeisimmät kohteet ovat kemian ja petrokemian laitokset, metsäteollisuus ja voimalaitokset.

Armen erityisalueita ovat asiakasyritysten kunnossapidon tukeminen teline- ja eristyspalveluilla, sekä investointi- ja laajennusprojektien telinepalveluiden ja eristyksien kokonaistoimitukset avaimet-käteen periaatteella. Lisäksi yhtiö tarjoaa telinetyökoulutusta. Lue lisää Armesta klikkaamalla alta.

Kymsolin eristyspalveluihin kuuluvat teollisuuden kylmä- ja lämpöeristykset. Toteutamme eristyspalveluita kaikille teollisuuden aloille niin kunnossapidon ja huollon tarpeisiin kuin investointi- ja muutosprojekteihinkin. Tarjoamme myös hukkalämmön ja prosessien suorituskyvyn arviointia.

Tarjoamme myös telineratkaisuja suojauksineen rakentamiseen, teollisuuden huoltotoimintaan ja erilaisiin projektikohteisiin. Tutustu Kymsolin tarjoamiin palveluihin yhtiön verkkosivuilla klikkamalla alla olevaa painiketta.

Saimaan Eristys tarjoaa telinepalveluja niin projekteihin kuin kokonaisten laitosten kunnossapidon tarpeisiin. Työmaahallintajärjestelmän avulla asiakkaan on mahdollista saada reaaliaikainen näkymä telinekohteisiin paikasta riippumatta. Järjestelmä parantaa työturvallisuutta, kapasiteetin hallintaa ja sitä kautta kustannustehokkuutta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös turvallisuuskoulutusta.

Eristyspalveluita yhtiö tarjoaa lämpö-, kylmä- ja äänieristyksiin. Valikoimasta löytyy muun muassa putkisto-, säiliö- ja laite-eristykset.

PEPT tarjoaa telinratkaisuja sekä teollisuuden että rakennusalan projekteihin. Yhtiö optimoi ratkaisut jo suunnitteluvaiheessa niin, että useita työvaiheita voidaan viedä läpi ilman telineiden muutoksia. Yhtiö tarjoaa myös helppokäyttöisen asiakasportaalin kustannustehokkaaseen projektinhallintaan

Eristystöitä PEPT tekee etenkin teollisuuden putkistojen, säiliöiden, laitteiden ja turbiinien suojaamiseksi. Yhtiöllä on runsaasti kokemusta tiukkojen hygieniavaatimusten aloista kuten elintarviketeollisuudesta. PEPT tarjoaa suunnittelusta toteutukseen ulottuvia kokonaisratkaisuja. Teollisuuden kunnossapitoon PEPT tarjoaa telineratkaisuja ja eristyspalveluita.

 

Saimaan Työpalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja.
Henkilöstövuokrausta tarjoavana yhtiönä huolehdimme puolestasi henkilöstöön liittyvät asiat, kuten palkanmaksun ja lakisääteiset ilmoitukset. Saimaan Työpalvelut pystyy koko Suomen alueella vastaamaan nopeasti asiakkaiden kysyntään ja tarjoamaan kullekin työmaalle sopivat työntekijät.

Rekrytointipalvelujen tuottajana yhtiö etsii sopivat henkilöt ja valitsee heistä parhaimmat kuhunkin työkohteeseen. Asiakas voi halutessaan osallistua rekrytointiin myös itse. Tutustu Saimaan Työpalvelut tarjontaan klikkaamalla alla olevaa painiketta.